Beslag

Beslag til alle formål

Be om pristilbud

Se vårt utvalg

I vår butikk kan vi produsere beslag etter dine ønsker og tilby deg forskjellige type takprodukter ved omlegging av tak. Se vårt tilbud og kom innom for en hyggelig fagprat.

Ikon - Pipe

Pipebeslag

Vi tilbyr skreddersydde pipebeslag som sikrer tett og pålitelig tetning rundt pipen. Disse beslagene er laget av høykvalitetsmaterialer for å tåle vær og vind.

Ikon - Dør

Dør- og vindusbeslag

Vi tilbyr et bredt utvalg av dør- og vindusbeslag som sikrer god tetning og enkel betjening. Våre beslagløsninger er designet for å passe til ulike typer dører og vinduer og gir både sikkerhet og stil til bygningen.

Ikon - Takrenn

Takrenner

Vi leverer og monterer takrenner av høy kvalitet som sikrer effektiv drenering av vann fra taket. Disse rennene er tilpasset bygningens behov og installeres med presisjon for å sikre langvarig ytelse.

Ikon - Hus og verktøy

Parapetbeslag og toppbeslag

For å sikre vanntett forsegling og beskyttelse av parapeter, tilbyr vi skreddersydde parapetbeslag og toppbeslag som passer perfekt til strukturen. Disse beslagene er designet for å motstå vær og vind, hindre inntrenging av vann og samtidig ivareta luftefunksjonen i bygget.

Ikon - Vind

Taksikring

Vi tilbyr profesjonell taksikring, inkludert snøfangere, takstiger og stigetrinn, for å sikre at taket forblir trygt og i alle værforhold. Våre taksikringsløsninger er skreddersydd for å passe til ulike takmaterialer og gir ekstra beskyttelse mot skader forårsaket av vind og nedbør.

Ikon - Komfyr

Ovnsplate

Vi tilbyr skreddersydde ovnsplater som beskytter gulv og vegger rundt ovnen mot varme og sot. Disse platene er laget av holdbare materialer og kan tilpasses forskjellige ovnstørrelser og stiler.

Ikon - Regn

Vannbordbeslag

Vi tilbyr skreddersydde vannbordbeslag som bidrar til å beskytte bygningens fasade mot vannskader. Disse beslagene er konstruert for å tåle værforholdene og er tilgjengelige i ulike design og farger.

Ikon - Bygninger

Gradrenner

For effektiv drenering av flate takflater, tilbyr vi gradrenner som sikrer riktig vannavrenning og forebygger oppsamling av vann. Disse rennene er designet for å passe til forskjellige takkonstruksjoner og installeres med høy presisjon.

Ikon - Hus

Mønebeslag

Vi tilbyr mønebeslag som beskytter bygningens tak mot inntrengning av vann og skader. Disse beslagene er laget av holdbare materialer og tilpasses nøye til takets konturer for optimal ytelse.

Ikon - Metalplater

Båndtekking

Vi tilbyr båndtekkingstjenester som gir en slitesterk og estetisk tiltalende løsning for tak- og fasadebelegg. Vi sikrer nøyaktig installasjon av båndtekkingen, noe som resulterer i et vakkert og vanntett resultat som varer i mange år.

Har du behov for nye beslag i ditt hjem?

Vi produserer og leverer beslag til dine behov. Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre tjenester.

Kontakt oss