Tak og takarbeid

Tjenester og produkter til ditt tak

Be om pristilbud

Skreddersydde taktjenester

Vi kan hjelpe deg med alt innen tak, og tilbyr tjenester og produkter som hjelper deg å vedlikeholde, oppgradere eller legge nytt tak i ditt hjem. Les mer om vårt tjenestetilbud nedenfor, og ta kontakt for en hyggelig prat.

Ikon - Takstol

Takarbeid

Elverum Blikkenslagerverksted AS er ekspert på takarbeid og tilbyr alt fra reparasjoner til fullstendig takrenovering. Vi sikrer at taket ditt er solid, vanntett og estetisk tiltalende, enten det er skifer, takstein eller takplater. Vi håndterer alle typer takmaterialer med presisjon og omsorg. Med fokus på kvalitet og holdbarhet, gir vi deg et tak som tåler alle værforhold i mange år fremover.

Ikon - Hus og vind

Taksikring

For å beskytte ditt hjem eller bedriftens bygning mot potensielle skader forårsaket av løsrevne takplater eller vind, tilbyr Elverum Blikkenslagerverksted AS profesjonell taksikringstjeneste. Våre eksperter installerer sikringsutstyr som sikrer at taket forblir trygt og pålitelig, selv under de mest ekstreme værforholdene. Med vår taksikringstjeneste kan du slappe helt av, vel vitende om at ditt tak er godt beskyttet.

Ikon - Takrenn

Takrenner og nedløpsrør

For å opprettholde riktig drenering og beskytte bygningens fundament mot vannskader, tilbyr Elverum Blikkenslagerverksted AS skreddersydde løsninger for takrenner og nedløpsrør. Våre dyktige håndverkere installerer høykvalitetsrenner og rør som passer perfekt til din bygnings arkitektur og behov. Med vår ekspertise sikres effektiv drenering og forebygging av vannskader, slik at du kan opprettholde et trygt og sunt miljø.

Ikon - pipe

Pipehatter og lufthatter

Elverum Blikkenslagerverksted AS tilbyr også skreddersydde løsninger for pipehatter og lufthatter, som bidrar til å sikre god ventilasjon og beskytte mot inntrengning av skadelige elementer som nedbør og dyr. Vårt team designer og installerer hatter som passer perfekt til ditt rørsystem og sikrer optimal luftstrømning og beskyttelse. Med fokus på kvalitet og funksjonalitet, kan du være sikker på at dine pipe- og luftventilasjonsbehov blir ivaretatt på beste måte.

Skal du vedlikeholde eller bytte tak?

Vi hjelper deg med alt innen taktjenester, slik at ditt tak holder seg tett i all slags vær. Ta kontakt for mer informasjon.

Kontakt oss